Не е така како што ти мислиш!

И после 30 години, се уште ме викаш злато…Понекогаш работите не се онакви какви што очекуваме да бидат…Понекогаш работите не се онакви какви што очекуваме да бидат…

Пронајдете не на следниве мрежи: