Несреќата не доаѓа сама

Loading...

Седат двајца пијани мажи во кафана.
Едниот му вика на другиот- „Можам да се обложам дека несреќата никогаш не доаѓа сама“
Другиот одговара- „Да, имаш право. Еве ја твојата жена доаѓа со мојата.“
 Седат двајца пијани мажи во кафана.
Едниот му вика на другиот- „Можам да се

loading...