Нов хит на Фејсбук – „Сите копачи само Никола Тесла“ – 2 дел

Loading...

Сите луѓе ја сакаат земјата, само Бруно Марс.
Сите луѓе сакаат сол, само Џастин Бибер.
Сите мажи се татковци, само Едо Мајка.
Сите мажи миксаат, само Лајонел Меси.
Сите жени се змии, само Дара Бубамара.
Сите возат свој автомобил, само Неда Украден.
Сите имаат куќи, само Александра Стан.
Сите се уметници, само Мишо Ковач.
Сите жени се интересни, само Биба Додева.
Сите ние сини врапчиња само Сиљан штрк.
Сите убавици, Били ѕвер.
Сите се уметници, само Мишо Ковач.
Сите жени копаат, само Рита Ора.
Првиот дел од новиот хит на Фејсбук погледнете го тука. Сите луѓе ја сакаат земјата, само Бруно Марс.
Сите луѓе сакаат сол, само Џастин Б

loading...