Нов хит на фејсбук – „Сите пијат ладна, само Калиопи изворска“ – 3 дел

Loading...

Сите по патики, само Карло Бос.
Сите плави, само Бранко ЦРВЕНковски.
Сите жени се интересни, само Биба Додева.
Сите по Дуксер, само Синан Сакич.
Сите мочаат, само Рикардо Кака.
Сите тастатура, само Мики Маус.
Сите Дедовци, само Али Баба.
Сите ауди, само Цаноски Фиат.
Сите Курбан, само Амди Бајрам.
Сите парен број само Боки 13.
Сите сме биле тепани, само Горан Каран.
Сите си плаќаат само Лејди Гага.
Сите јадат скара, само Бора Чорба
Сите печат само Лионел Меси
Сите се пољаци само Петар Чех
Сите имаат куќа само Александра Стан
Сите се овци само Мајкл Овен.
Сите се сребрени само Ибрахимович Златан.
Сите се ЈИНГ само Ник Јанг.
Сите врнат само Валентино Роси.
Сите читаат весник, само Абрамович Роман.Сите по патики, само Карло Бос.
Сите плави, само Бранко ЦРВЕНковски.

loading...