Нов хит на Фејсбук- Сите пушат Родео, само Кание Вест

Сите пушат Родео, само Кание Вест.
Сите машки се татковци, само Едо Мајка.
Сите машки имаат обичен, само Сулејман Величенствен.
Сите луѓе ја сакаат замјата, само Бруно Марс.
Сите сакаат сол, само Џастин Бибер.
Сите ние сме луѓе, само Дарио Срна.
Сите луѓе миксираат, само Лионел Меси.
Сите жени се змија, само Дара Бубамара.
Сите возат свој автомобил, само Неда Украден.
Сите замараат по малку, само Бени Нон-Стоп.Сите пушат Родео, само Кание Вест.
Сите машки се татковци, само Едо Мајка.

Пронајдете не на следниве мрежи: