Обама: „Мора да го ослободиме Кили“

Мораме да го ослободиме Кили…Дури и тие го поддржуваат Кили..Конечно и двајцата го делат истото мислење!Дури и тие го поддржуваат Кили..Конечно и двајцата го делат истото мислење!

Пронајдете не на следниве мрежи: