Одат маж и жена на суд за развод. Судијата ги прашува што е проблемот

Loading...

Одат маж и жена на суд за развод. Судијата им вели седнете и кажете ми што е проблемот. Мажот:– Почитуван судија, првата брачна ноќ се ебеше со мене, а одма другиот ден со комшијата.Судијата:– Ве молам бидете покултурни!Одат маж и жена на суд за развод. Судијата им вели седнете и кажете ми што е проблемот. Мажот:– Почитуван судија, првата брачна ноќ се ебеше со мене, а одма другиот ден со комшијата.Судијата:– Ве молам бидете покултурни!Мажот:– Добро, првата ноќ се почитуваше со мене, потоа се почитуваше со комшијата. Во ред?Судијата:– Да, а што беше поентата?Мажот:– Абе почитуван судијо.Одат маж и жена на суд за развод. Судијата им вели седнете и кажете ми што е проблемот. Мажот:– Почитуван судија, првата бра

loading...