Оди стар Македонец на доктор и му вели:

Loading...

Оди стар Македонец на доктор и му вели:Оди стар Македонец на доктор и му вели:
– Докторе, помагај, бабата не ја бива, има депресија, ја болат сите зглобови, не станува од креветот, нема сили да отиде ни до тоалет…
– А имате ли редовен секс?
– А бе, докторе, каков секс, јас сум стар комунист, Тито ми испушти душа во рацете!– Верувај ми, секс со бабата и сè ќе биде во ред!
Се прибрал дедото, се истуширал, пивнал една ракија на екс за храброст и… завршил работа.
Се разбудил следното утро и гледа: бабата направила кафе и појадок и пее околу шпоретот. Дедото ја гледа и си зборува:
– Ејјјј, да знаев порано… Па, јас и другарот Тито сум можел да го спасам!Оди стар Македонец на доктор и му вели:
– Докторе, помагај, бабата не ја бива, има депресија, ја болат сите зглобови, не станува од к

loading...
Loading...