Оди Трпана на доктор: – Докторе, имам голем проблем! Ниедeн маж не може да ме задоволи…

Loading...

Оди Трпана на доктор:– Докторе, имам голем проблем! Ниедeн маж не може да ме задоволи!– Пробајте со 2 мажи.– Ма, пробав со 2, 3, 4 и ништо…Оди Трпана на доктор:– Докторе, имам голем проблем! Ниедeн маж не може да ме задоволи!– Пробајте со 2 мажи.– Ма, пробав со 2, 3, 4 и ништо…– Пробајте со 5 или 10!– И тоa пробав…– Трпано, вие сте медицински феномен!– Феномен, докторе, феномен, а не ку*ва, како селото што збори!Оди Трпана на доктор:– Докторе, имам голем проблем! Ниедeн маж не може да ме задоволи!&ndas

loading...
Loading...