Оди Трпе на стоматолог и го прашува докторот: – Докторе колку пари е да ми извадиш заб?

Loading...

Оди Трпе на стоматолог и го прашува докторот:- Докторе колку пари е да ми извадиш заб?Докторот: 500 денари…Оди Трпе на стоматолог и го прашува докторот:- Докторе колку пари е да ми извадиш заб?Докторот: 500 денари- Ај за 250 расклати ми го, а јас ке си го извадам дома. Оди Трпе на стоматолог и го прашува докторот:- Докторе колку пари е да ми извадиш заб?Докторот: 500 денари- Ај за 250 расклати ми

loading...
Loading...