Оглас за вработување: Потребен е Андроид девелопер

Loading...

Потребен е еден неверојатен Андроид програмер кој мора да поседува: – JAVA вештини
-познавање на андроид SDK
– (скршени тастатури) – 3
Сакате да бидете дел од работна средина каде постојано ќе учите нови работи, ќе се дружите со колегите и секогаш ќе бидете дел од тимот?
Ова се неколку работи кои ние ги имаме за вас…
Повееќе на следниот ЛИНК- JAVA вештини
-познавање на андроид SDK
– (скршени тастатури) – 3
Сакате да бидете дел од работна средина каде постојано ќ

loading...
Loading...