Оглас за вработување во АНХОЧ

Loading...

Анхоч објавува конкурс за работно место:
“Електроничар – Сервисер на IT опрема (аналогна и дигитална електроника)” – со полно работно време.Повеќе информации во врска со конкурсот ќе најдете на следниов линк:

https://anhoch.com/vrabotuvanje.phpОднапред Ви благодариме на Вашата апликација  

 Краен рок за пријавување: 31.12.2099
Повеќе информации во врска со конкурсот ќе најдете на следниов линк:

https://anho

loading...
Loading...