Оглас за вработување во Пивара АД Скопје

Loading...

Пивара Скопје АД е една од водечките компании во Македонија. Успешната приказна се создава уште во 1924 година и е резултат на огромното залагање, енергија, знаење, искуство и тимска работа на голем број професионалци.Пивара Скопје АД е горда што е дел од големите интернационални семејства на Coca-Cola и Heineken. Можеме да се гордееме со брендови кои се со врвен квалитет и се најдобри на домашниот и на светските пазари.
За Пивара Скопје АД луѓето секогаш се на прво место потрошувачите, вработените, партнерите, заедницата. Тоа е и причината зошто бараме брилијантни и способни таленти да станат едни од нашите идни лидери.He пропуштајте ја можноста, аплицирајте на следниот линк. Пивара Скопје АД е една од водечките компании во Македонија. Успешната приказна се создава уште во 1924 година и е рез

loading...
Loading...