ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Разгледајте ги и аплицирајте!

Почитувани читатели и денеска ќе ви приложиме сет огласи кои можете слободно да ги разгледате и да аплицирате на нив. Доколку не најдете нешто соодветно, тогаш посетете го www.vrabotuvanje.com.mk и разгледајте ги активните огласи. Никогаш не се знае кога среќата ќе чукне на вратата!1. Стоматолошка сестра
Нова стоматолошка ординација во нас.Кисела Вода, Скопје, има потреба од стоматолошка сестра со положен државен испит
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/stomatoloshka-sestra/16160
2. Call Center Agents
West Marketing LTD is a survey company doing marketing research all over the world and especially in European countries
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/call-center-agents/16192
3. Оператор
Најголемата групација во индустријата на игри на среќа Mozzart, бара оператори
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operator—skopje/16185
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/operator—bitola/16186
4. Пица мајстор
АБЦ Тениски Клуб објавува оглас за екипирање со угостителски персонал
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/pica-majstor/16148
5. Senior JAVA Developers
NTH Media бара вработени
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/senior-java-developers/161021. Стоматолошка сестра
Нова стоматолошка ординација во нас.Кисела Вода, Скопје, има потреба од стоматолошка сестра со поло