Оргазам

Loading...

Разговараат две пријателки:- Кажи ми те молам, дали секогаш му кажуваш на мажот ти кога доживуваш оргазам?- Не, никако, бидејќи тој не сака да го барам на работа.Разговараат две пријателки:- Кажи ми те молам, дали секогаш му кажуваш на мажот ти кога дожив

loading...