Оставање

Loading...

Се враќа Трпе дома и им вели на родителите:- Слушајте, имам една добра и една лоша вест. Добрата е дека ја оставив дрогата, а лошата е дека не знам каде сум ја оставил.

 
 

Се враќа Трпе дома и им вели на родителите:- Слушајте, имам една добра и една лоша вест. Добрата е дека ја остав

loading...