Отишла некоја тетка на гениколог арно ама била многу дебела

Loading...

Отишла некоја тетка на гениколог арно ама многу ама баш многуууу била дебела и едвај седнала на столот..Се соблекла и се наместила па докторот започнал со работа…гледал одоздола гледал се чудел….Отишла некоја тетка на гениколог арно ама многу ама баш многуууу била дебела и едвај седнала на столот..Се соблекла и се наместила па докторот започнал со работа…гледал одоздола гледал се чудел… гледал така 1 саат…гледал 2 саата …
Тетката исплашена од ситуацијата му рекла на докторот:
-Докторе абе шо биде оваа..2 саата ме гледате ништо не кажувате..само гледате!!Докторот: Тетке ај прдни,чисто за ориентацијаОтишла некоја тетка на гениколог арно ама многу ама баш многуууу била дебела и едвај седнала на столот..Се соблекла и се наместила па докторот запо

loading...
Loading...