Отишла плавуша со исчукана кола во сервис на пеглање…

Loading...

Отишла плавуша со исчукана кола во сервис на пеглање. Сервисерот решил да се позафркава, па и рекол:– Не ти треба пеглање, само дувај во ауспухот, сама ќе се исправи.Отишла плавуша со исчукана кола во сервис на пеглање. Сервисерот решил да се позафркава, па и рекол:– Не ти треба пеглање, само дувај во ауспухот, сама ќе се исправи.Се вратила плавушата дома и почнала да дува, ама ништо не се случило. Поминала друга плавуша и ја прашала:– Што правиш, ма?Објаснила оваа што прави, а другата со смеење искоментирала:– Па, како ќе се исправат дупките, си ги оставила прозорците отворени.Отишла плавуша со исчукана кола во сервис на пеглање. Сервисерот решил да се позафркава, па и рекол:– Не ти треба пеглање, само дувај в

loading...
Loading...