Отишол Блажо дома и гледа жена му се секса со комшијата…

Loading...

Отишол дома Блажо и гледа жена му се секса со комшијата.– Абе мамето ваше тука ли бе, сега ве отепувам!– Чекај! – Рекол комшијата.Отишол дома Блажо и гледа жена му се секса со комшијата.– Абе мамето ваше тука ли бе, сега ве отепувам!– Чекај! – Рекол комшијата. Какво отепување размисли малку, еве ќе ја утепаш жена ти, ти во затвор јас друга, дај свари кафе не се нервирај.– Уште еднаш да ве фатам тебе ќе те гаѓам.Утре пак ги фаќа, и исто пиштолот да го гаѓа, ама комшијата:– Чекај бе свари кафе, полека, мене ќе ме утепаш ти во апс, жена ти со друг ништо не си направил.– Еј уште еднаш и готови сте.Утре исто, ама овој рекол:– Е сега јас сам ќе се гаѓам!– Не, не, чекај, кој ќе вари кафе после?Отишол дома Блажо и гледа жена му се секса со комшијата.– Абе мамето ваше тука ли бе, сега ве отепувам!– Чекај! – Рек

loading...
Loading...