Отишол некој човек кај својот пријател- царинарник и…

Loading...

Отишол некој човек кај својот пријател – царинарник. И овој царинарникот, го поканува дома и го нуди:-„Што сакаш да се напиеш? Виски, коњак…Отишол некој човек кај својот пријател – царинарник. И овој царинарникот, го поканува дома и го нуди:-„Што сакаш да се напиеш? Виски, коњак, вотка, текила, ликер….“Човекот, малку го фатило срам, да не испадне некултурен и му вика:-„Па доста би ми било и само една чаша обична вода“И на тоа царинарникот:-„Е бе пријателе, кај најде од сите работи што ги имам, ти да ми побараш она единствено што го плаќам?“Отишол некој човек кај својот пријател – царинарник. И овој царинарникот, го поканува дома и го нуди:-„Што сакаш да се напиеш? Ви

loading...
Loading...