Отишол Трпе со Трпана на одмор во Тексас и таму…

Loading...

Отишол Трпе со Трпана на одмор во Тексас. Трпе отсекогаш сакал автентични каубојски шпицасти чизми, па веднаш купил еден пар на распродажба, ги облекол и се вратил горд во мотелот.Влегол во собата па и рекол на Трпана:– Приметуваш ли нешто поразлично на мене?Отишол Трпе со Трпана на одмор во Тексас. Трпе отсекогаш сакал автентични каубојски шпицасти чизми, па веднаш купил еден пар на распродажба, ги облекол и се вратил горд во мотелот.Влегол во собата па и рекол на Трпана:– Приметуваш ли нешто поразлично на мене?Трпана го погледнала па му рекла:– Не.Фрустриран, Трпе оди во купатило, се соблекол гол и ги оставил само чизмите на нозете.Повторно прашува, овој пат малку погласно:– А, СЕГА, приметуваш ли нешто поразлично?Трпана го крева погледот и му вели:– Трпе, што е поразлично? Виси денес, висеше вчера и утре пак ќе виси!Бесен, Трпе почнал да се дере:– А, знаеш ли ти воопшто зошто виси?!– НЕ! – одговорила Трпана.– Виси затоа што ги гледа моите нови чизми!!! – викнал Трпе.Трпана на тоа му одговорила:– Требаше да купиш шешир, Трпе, ШЕШИР…Отишол Трпе со Трпана на одмор во Тексас. Трпе отсекогаш сакал автентични каубојски шпицасти чизми, па веднаш купил еден пар на распродажба, ги обл

loading...
Loading...