Откако му раскинала девојката, тој и се одмазди објавувајќи го ова на Фејсбук!

Еден Босанец реши да и се одмазди на девојката… Не се знае се уште дали станува збор за реална ситуација, но секако оваа фотографија ќе ве насмее. Оваа фотографија кружи на Фејсбук.
Притоа, тој и се заблагодарува што го оставила…и ја прашува дали знае колку ја сакал…
Најмногу ќе ве насмее делот во кој тој раскажува колку пари потрошил на неа…Оваа фотографија кружи на Фејсбук.
Притоа, тој и се заблагодарува што го оставила…и ја прашува дали знае колку ја сакал…
Најмно

Пронајдете не на следниве мрежи: