Отворени повеќе работни места во Италија, плата 2000 долари

Loading...

Одлична можност  доколку барате работа во странствоГЛОБАЛВОРК е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, која работи согласно обновена Лиценца за вршење на посредување за вработување во земјата и во странство со наплата бр. 08-7194/4 од 01.09.2015г., издадено од Министерството за труд и социјална политика на Република Македонија.
 
За работа во Италијански пристаништа, за период од 8 месеци почнувајќи од септември 2016, ГЛОБАЛВОРК бара градежни работници од следните области:
Плочкари
Гипсари
Тесари
Фасадери
Ѕидари
Молери
Водоводџии
Електричари
За повеќе информации посетете го следниот ЛИНК
 
 ГЛОБАЛВОРК е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, која работи согласно обновена Лиценца за вршење на посред

loading...
Loading...