Ова е веќе лоша среќа!

Лоша среќа…Дечкото ја има онаа „Уфф.. фацка“. А кој не би ја имал?Дечкото ја има онаа „Уфф.. фацка“. А кој не би ја имал?

Пронајдете не на следниве мрежи: