Оваа дама го „уништи“ полицаецот

Оваа дама го уништи полицаецотПолицаец застанува дама и и вели:
Ѓ-ѓице знаете ли вие јас зошто овде стојам?
А, таа по кратко размислување му одговори…
Продолжува на следната страна:

 
Полицаец застанува дама и и вели:
Ѓ-ѓице знаете ли вие јас зошто овде стојам?
А, таа по кратко размислување му одговори…

Пронајдете не на следниве мрежи: