Пациент муабетчија

Loading...

Пациент влегува кај доктор и вели:
-Докторе, нешто не сум добро. Пред неколку вечери со жена и се размуабетивме, зборувавме, зборувавме и на крај се изнае*****.
-Еее, во тоа нема ништо лошо.
-Да, ама наредниот ден дојде балдзата. Се размуабетивме и на крај се изнае*****.
-Еее, од тоа поубаво нема.
-Да, ама следниот ден дојде баџанакот. Се размуабетивме и на крај се изнае*****.
-Ајде бе оди си ! Нешто многу се размуабетивме!Пациент влегува кај доктор и вели:
-Докторе, нешт

loading...