Паника

Loading...

Стојат две мали деца пред црква и гледаат како од црквата излегува штотуку венчан брачен пар…
Едното дете му вели на другто- Гледај сега паника….и дотрчува до младоженецот, го фаќа за рака и му вели: Здраво тато!Стојат две мали деца пред црква и гледаат како од црквата излегува штотуку венчан брачен пар…

loading...