Перeто го прашува татко му: Тате, што е тоа педер…

Loading...

Перeто го прашува татко му:
-Тате, што е тоа педер…Перeто го прашува татко му:
-Тате, што е тоа педер…
-Седи сине татко ти да ти објасни, види вака;
Јас и Нацо бевме во затвор заради шверц со цигари, и оти ни беше досадно игравме покер на е*ење, кој ќе ја победи партијата е*е, а кој губи ќе биде е*ен, и јас ја изгубив првата партија и се натртив, ја изгубив и втората и третата, ја добив четвртата и кога ја добив четвртата партија, Нацо вика:
-Мене не ми се игра веќе…..
-Е тоа е сине педер….Перeто го прашува татко му:
-Тате, што е тоа педер…
-Седи сине татко ти да ти објасни, види вака;
Јас и Нацо бевме во зат

loading...
Loading...