Перица на тест

Loading...

Татко му го прашува Перица:Ги знаеше ли сите прашања на тестот?Ги знаев! – одговорил Перица.А, како тоа си добил кец?Па не ги знаев одговорите!Татко му го прашува Перица:Ги знаеше ли сите прашања на тестот?Ги знаев! – одговорил Перица.А,

loading...