Песна за сексот

Loading...

Перица и вели на наставничката:
„Напишав песна за сексот.“
„Хмм..Добро Перица ајде кажи ја.“
„Станувам рано, одам на училиште, учам, малку си играм, пак учам, спијам и се така повторно…“
„И добро, па каде е овде сексот?“
„Епа, песната се вика “Еба*ти животот“.Перица и вели на наставничката:
„Напишав песна за сексот.“

loading...
Loading...