Плата од 12.000 до 60.000 денари: Погледнете ги отворените работни позиции!

Loading...

Слободни работни места за Банкари, Дистрибутери, Сметководители, Секретарки, Возачи,Магационери,ПродавачкиПлата од 12.000 до 60.000 денари.Уни Банка, Охридска Банка, Пекабеско,Микросам,Гранит, One.Vip… Денеска пазарот на труд ги нуди следниве слободни работни места!
1.Плата од 12.000 до 60.000 денари !9 слободни места во Микросам:
Аплицирај на следниот ЛИНК
2.Плата – нето минимум 18.000 мкд + процент од успешност
СЕ ВРАБОТУВААТ 3 (три) Осигурителни Брокери
Аплицирај на следниот ЛИНК
3. Слободни работни позиции има во ONE.Vip
Позиција 1
Позиција 2
4.Нето плата 18.000,00 ден плус бонус
Пекабеско Вработува Дистрибутер!
Аплицирајте ТУКА
5.Сакаш да работиш во банка?
УНИБанка АД Скопје ВРАБОТУВА!
Аплицирај ТУКА
6.Вработување се нуди и во ОХРИДСКА БАНКА за ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ/ПРЕВЕДУВАЧ
Аплицирај на следниот ЛИНК
7.СЕ БАРА Возач на возило за превоз на патници 2 извршители
Аплицирај на следниот ЛИНК
8.ПОТРЕБЕН Е ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ – ПРОДАВАЧКИ
ЧЕЗА КОМЕРЦ ДОО СКОПЈЕ – компанија со дејност трговија со зрнести производи, ароми и суровински материјали..
Аплицирај на следниот ЛИНК
9.ВИТЕК Македонија Доо – Друштво за производство на хидраулична опрема и услуги со седиште во Скопје, има потреба од вработување на:МАГАЦИОНЕР
Аплицирај на  следниот ЛИНК
10.Потребен е Административен асистент со одлично познавање од област на водење деловодни книги, архивирање на документи, комуникации со купувачи
Аплицирај на  следниот ЛИНК
11.Се бара Деловен асистент
Опис на работно место: Подготовка и презентација на понуди за продажба Собирање информации и консултации за потребите на клиентите Грижа за клиенти на долг рок
Аплицирај на следниот ЛИНК
12.Сметководствено биро има потреба од сметководител
Аплицирај на следниот ЛИНК
13.Плата од 24.000,00 до 36.000,00 денари
ГД Гранит АД Скопје има потреба од Ракувач со автодигалка – 3 извршители
Аплицирај ТУКА
14.Месечна плата од висина 12.000 денари
РУДИНЕ ММ ДОО Скопје има потреба од ХИГИЕНИЧАРКА
Аплицирај на следниот ЛИНК
15. 21 Работна позиција плата до 350 евра. Секретарки, Продавачки, Хостеси
Кликнете за детали ТУКА
 
 
 Плата од 12.000 до 60.000 денари.Уни Банка, Охридска Банка, Пекабеско,Микросам,Гранит, One.Vip… Денеска пазарот на труд ги нуди следниве сло

loading...
Loading...