Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува…

Loading...

Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:– Колку години имате? – Осумдесет и осум!– Не би ви дала. Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:– Колку години имате? – Осумдесет и осум!– Не би ви дала.– И да сакаш, не можам.Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:– Колку години имате? – Осумдесет и осум!

loading...
Loading...