Плавуша оди на систематски преглед. Сестрата ја дочекува и прашува: – Колку сте тешки…

Плавуша оди на систематски преглед. Сестрата ја дочекува и прашува:- Колку сте тешки ?- 45 кг. – Сестрата ја качува на вагата, се покажува 58кг…Плавуша оди на систематски преглед. Сестрата ја дочекува и прашува:- Колку сте тешки ?- 45 кг. – Сестрата ја качува на вагата, се покажува 58кг и сестрата го запишува тоа .- А колку сте високи?- 165см. – Сестрата ја мери и висината? се испоставува 155см, пак запишува и почнува да ји го мери крвниот притисок .- Притисокот Ви се покачил доста.- Е, како нема да ми се качи … влегов тука висока и витка … а сега сум ниска и дебелаПлавуша оди на систематски преглед. Сестрата ја дочекува и прашува:- Колку сте тешки ?- 45 кг. – Сестра

Пронајдете не на следниве мрежи: