Плавуша патува со воз. До неа седи едно згодно момче кое се чуди како да започне разговор со неа…

Loading...

Плавуша патува со воз. До неа седи едно згодно момче кое се чуди како да започне разговор со неа…Плавуша патува со воз. До неа седи едно згодно момче кое се чуди како да започне разговор со неа.
– Извинете, за каде одите?
– За Битола.
– И што Ве влече натаму?
– Локомотивата!Плавуша патува со воз. До неа седи едно згодно момче кое се чуди како да започне разговор со неа.
– Извинете, за каде одите?
– За Б

loading...
Loading...