Плавуша се јавува на дечкото…

Loading...

Плавуша се јавува на дечкото…Плавуша се јавува на дечкото:
Купив сложувалка и не можам да ја сложам!
Хммм, баш ниедно не спои?
Не, ниедна не се вклопува!
А што е нацртано на кутијата?
Некакво жолто пиле. Ама не можам да ја препознаам ни главата ни опашката!
Ајде, стрпи се, сега ќе дојдам да ти помогнам!
Доаѓа дечкото кај плавушата, погледнува кон сложувалката и и вели:
-Ајде, врати го тој корнфлекс во кутијата.Плавуша се јавува на дечкото:
Купив сложувалка и не можам да ја сложам!
Хммм, баш ниедно не спои?
Не, ниедна не се вклопува

loading...