Починал некој човек…

Loading...

Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници во ходникот.Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници во ходникот.
Кога дошол на ред го прашува Св.Петар:
– А бе, што оволку часовници?
– Е па според брзината на вртењето на казалките, гледам колку се краде во секоја земја.
– А Македонија не ја гледам?
– Е, часовникот за Македонија сум го ставил во спална, ми служи како вентилатор!Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници во ходникот.
Кога дошол на ред го прашува Св.Петар:

loading...
Loading...