Подстанарката му се жале на газдата за големата врева во населбата:

Loading...

Подстанарката му се жале на газдата за големата врева во населбата:- Стално кога поминува воз, јас паѓам од креветот!
– Е, сега претерувате.
– Ако не веруваш дојди со мене и ќе видиш.
Одат двајцата во станот и легнуваат на креветот.
Во тој момент си иде мажот и, ги гледа и го прашуе газдата:
– Шо работиш бе ти тука?
– Знам дека нема да веруваш, ама чекам воз!- Стално кога поминува воз, јас паѓам од креветот!
– Е, сега претерувате.
– Ако не веруваш дојди со мене и ќе видиш.
Одат д

loading...
Loading...