Полицаец ја фаќа жена му гола во кревет…

Полицаец се враќа порано од работа.  Влегува дома и слуша чудни звуци од спалната. Влегува во спалната и ја гледа жена му како лежи гола во креветот.- Што се случува? – Ох, имав срцев удар, оди викај брза помош! Полицаецот се стрчува и го среќава малиот син. – Тато, чичко Цветко се крие во плакарот.Полицаецот се враќа во спалната соба, го отвора плакарот  и внатре го гледа својот сосед. – Абе Цветко, жена ми умира, а ти играш криенка со син ми.. Влегува дома и слуша чудни звуци од спалната. Влегува во спалната и ја гледа жена му како лежи гола во креветот.-

Пронајдете не на следниве мрежи: