Полицаец сопира госпоѓа која возела брзо…

Конечно го дочека и овој момент 🙂 Полицаец сопира госпоѓа која возела брзо:
-Госпоѓо, вашите документи!
-Ве молам не ме казнувајте, јас сум професорка.
А полицаецот и враќа:
-Е долго го чекав овој момент.Ајде сега на лист напишете 1000 пати „Никогаш повеќе нема да возам брзо”.Полицаец сопира госпоѓа која возела брзо:
-Госпоѓо, вашите документи!
-Ве молам не ме казнувајте, јас сум професорка.
А пол

Пронајдете не на следниве мрежи: