Поплава

Учителката го прашува мали  Џокица:- Што е H2O?- Вода.- А H2O+H2O+H2O?- Пааааа… поплава!!!
 Учителката го прашува мали  Џокица:- Што е H2O?- Вода.- А H2O+H2O+H2O?- Пааааа… поплава

Пронајдете не на следниве мрежи: