Попска желба

Фаќа поп златна рипка и оваа му вика:- Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 2 желби!- Првата желба ми е: да не бидам повеќе поп!Во истиот момент рипката му ја зема мантијата и Библијата, ги фрла во вода, и му вика:- Добро, не си веќе поп. Која е втората желба?- Сакам да имам скап џип, многу пари, ништо да не работам, само да уживам…Рипката, ги зема мантијата и Библијата, му ги враќа и му вика:- Абе ти, се зезаш ли со мене!?Фаќа поп златна рипка и оваа му вика:- Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 2 желби!- Првата желба ми е: да не бид

Пронајдете не на следниве мрежи: