Порака до Венизелос!

Ова е пораката која му ја упатуваме на заменик – премиерот и министерот за надворешни работи на нашиот јужен сосед. Со оваа порака ќе го пречекаме Венизелос, откако прифати да ја посети нашата држава по повод разговорите за повлекување на блокадата која Грција и ја има поставено на Македонија на патот на договорите со Европска Унија. 
Извор НоваТВСо оваа порака ќе го пречекаме Венизелос, откако прифати да ја посети нашата држава по повод разговорите за повлекување на блокадата која Грција и

Пронајдете не на следниве мрежи: