После една година брак, жената му вели на мажот…

Loading...

После една година брак, жената му вели на мажот…После една година брак, жената му вели на мажот:- Знаеш, сум била многу глупа кога сум се омажила за тебе.- Знам бе срце, само јас тогаш бев многу заљубен за да го приметам тоа….После една година брак, жената му вели на мажот:- Знаеш, сум била многу глупа кога сум се омажила за тебе.

loading...
Loading...