Поштар стои пред оградата на една куќа и очигледно се плаши од огромниот доберман во дворот. – Влезете, не плашете се…

Loading...

Поштар стои пред оградата на една куќа и очигледно се плаши од огромниот доберман во дворот.- Влезете, не плашете се, тој е кастриран…
Поштар стои пред оградата на една куќа и очигледно се плаши од огромниот доберман во дворот.- Влезете, не плашете се, тој е кастриран! – му вика стопанката.- Ама, јас да бидам искрен, се плашам да не ме касне!

Поштар стои пред оградата на една куќа и очигледно се плаши од огромниот

loading...
Loading...