Потрага по миленичето…

Loading...

Потрага по миленичето… 
Каде ли се изгубило? 🙂
 
На следниот ЛИНК можете да видите како изгледа кога фризерот ќе сфати се озбилно..
Колку треба да си глупав за да го направиш ОВА? 
Каде ли се изгубило? 🙂
 
На следниот

loading...
Loading...