Пред спиење Перица седнал и се моли: – Господе, те молам Берлин да биде…

Пред спиење Перица седнал и се моли: – „Господе, те молам Берлин да биде главен град на Финска“.Пред спиење Перица седнал и се моли:
– „Господе, те молам Берлин да биде главен град на Финска.“
И мајка му го прашува:
– „Сине каква ти е таа молитва?“
Перица:
– „Ќути мамо тоа го имаше на тестот по географија.“Пред спиење Перица седнал и се моли:
– „Господе, те молам Берлин да биде главен град на Финска.“
И мајка му го прашува:

Пронајдете не на следниве мрежи: