Пријател води пијан маж до дома. Отвара жена му, го гледа и вика…

Loading...

Пријател води пијан маж до дома.Отвара жена му, го гледа и вика:- Свињо пијана, говедо едно…Пријател води пијан маж до дома.Отвара жена му, го гледа и вика:- Свињо пијана, говедо едно.Потоа се врти кон пријателот и го прашува:- А ти кој си бе?Човекот малку уплашено:- Јас сум… неговиот ветеринар.Пријател води пијан маж до дома.Отвара жена му, го гледа и вика:- Свињо пијана, говедо едно.Потоа се врти кон пријателот и го пра

loading...
Loading...