Проба да ја допре лентата за трчање

Проба да ја допре лентата за трчањеНе знаеја како заедно да се качат и да трчаат на лентата за трчање.
Не знаеја како заедно да се качат и да трчаат на лентата за трчање.

Пронајдете не на следниве мрежи: