Прва брачна ноќ…

Loading...

Син му на Трпе требал да се жени и ден пред венчавката го прашува татко му:- Тато, што треба правам на првата брачна ноќ?Син му на Трпе требал да се жени и ден пред венчавката го прашува татко му:- Тато, што треба правам на првата брачна ноќ?- Сине, сè што ќе прави жена ти, прави и ти.Така и постапил. После венчавката одат во собата, жена му го гледа и он ја гледа неа.
Таа се соблекува, и тој се соблекува. Таа легнува во кревет, легнува и малиот Трпе. Она дига нога, и овој дига нога.
Му паднало чудно и ја прашал жена му:- И сега што?А она му одговорила:- Епа сега ќе чекаме некој да дојде да не изе*е!Син му на Трпе требал да се жени и ден пред венчавката го прашува татко му:- Тато, што треба правам на првата брачна ноќ?- Сине, с&egra

loading...
Loading...