Пулс 24 вработува новинари

Loading...

Пулс 24 вработува новинариРедакцијата на Пулс24 има потреба од новинари.
Потребни квалификации:
-Пожелно завршено високо образование – студии по новинарство
-Совршено владеење на македонскиот јазик, неговата граматика и правопис
-Квалитетни способности поврзани со пишување и креирање на содржина
-Претходно работно искуство во областа
-Познавање на работа со компјутери и MS Office пакетот
-Иновативност, креативност, силна посветеност и одговорност
Ние Ви нудиме:
-Пријатна работна атмосфера без тензија и напнатост
-Можност да се биде дел од успешен и професионален тим
*Сите заинтересирани може да аплицираат(да остават CV)  преку порака на нашата фан странаРедакцијата на Пулс24 има потреба од новинари.
Потребни квалификации:
-Пожелно завршено високо образование –

loading...
Loading...